Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Amazon Pay / PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending

Ok-Kitchen, dat zijn wij

Moderne en elegante keukenmeubels direct van de producent tegen gunstige prijzen

Ok-Kitchen is een gerenommeerde meubelproducent van hoogwaardige keukenmeubels en exploiteert een online winkel die gespecialiseerd is in moderne en aantrekkelijke ontwerpen. Met in totaal 33 verkoopkanalen in Europa is het ons doel om de grootste online aanbieder van keukenmeubels te worden.

Onze missie is om de perfecte keuken als het hart van uw huis te creëren, die door de beste prijzen en unieke ontwerpen een op u individueel aangepaste comfortabele plek creëert. Onze toegewijde medewerkers werken op onze oprichtings- en hoofdlocatie in Brandenburg in een aangename werksfeer en creëren praktische en hoogwaardige ontwerpen.

We hechten veel waarde aan functionaliteit, kwaliteit en een modern design en produceren dagelijks nieuwe keukenmeubels in verschillende stijlen en uitvoeringen.

Onze meubels zijn tijdloos en daarom een waardevolle investering. We zijn bijzonder trots op ons huismerk VICCO, dat creatieve en moderne keukenconcepten combineert met hoogwaardige materialen tegen gunstige prijzen. Ons assortiment omvat alle mogelijke stijlen, maten, kleuren en functionaliteiten zoals softclose of greeploze deuren.

Daarnaast bieden we een breed scala aan moderne complete keukens, keukeneilanden, spoelbakken, kranen en losse kasten aan. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om de perfecte keuken voor uw huis te ontwerpen. We streven er altijd naar om onze klanten de beste service te bieden en u te helpen uw droomkeuken te realiseren.

OK-Kitchen in cijfers

In 2022 hebben we bij een jaaromzet van 151 miljoen euro meer dan 2,4 miljoen pakketten verzonden en zo vele huizen mooier gemaakt.
MEHR INFO
Naast onze winkel OK-Kitchen hebben we ook onze hoofdwinkel OK-Living en onze speciaalzaken Palettenkussen, Ok-Junior en Schminktafelwinkel.
MEHR INFO
Met onze inmiddels 33 winkels zijn we actief in tal van andere Europese landen naast Duitsland en Oostenrijk.
MEHR INFO

Onze visie


We ontwerpen en ontwikkelen keukenmeubelen die niet alleen voldoende ruimte bieden voor uw keukengerei, maar ook aangepast zijn aan uw individuele ruimtes. Als fabrikant bieden we naast onverslaanbare prijzen ook topkwaliteit en individuele ontwerpen, want elk exemplaar van onze keukenmeubelen spreekt voor zich. Ons doel is om uw keukendromen te realiseren en een individuele plek te creëren om te eten, samen te zijn en uit te wisselen.

Met veel zorg en altijd vanuit het perspectief van onze klanten zijn onze experts dagelijks op zoek naar nieuwe innovatieve ideeën en kwalitatief hoogwaardige materialen om een plek te creëren waar u nieuwe recepten kunt uitproberen en onvergetelijke momenten kunt creëren.

Dit alles kan alleen worden gecombineerd en gerealiseerd in een prettige en respectvolle omgeving met prettige medewerkers.

Onze taak


Als innovatief bedrijf willen we niet alleen moderne, betaalbare en hoogwaardige keukenmeubelen creëren, maar ook duurzaam en ecologisch produceren. Tot onze taken behoren dan ook:

 • Een verantwoorde en ecologische productie van keukenmeubelen
 • innovatie bij het eenvoudige meubelmontage met slimme montagehandleidingen en video's.
MEER DAN 5.000
PRODUCTEN

VICCO en VitaliSpa - twee sterke merken met geweldige ontwerpen en hoge kwaliteit. Design ontmoet betaalbare prijzen.

MEER DAN 5,5 MILJOEN
VERKOOP

Met onze keukenseries R-Line en Fame-Line bieden wij een enorm assortiment keukenmeubelen en onze klanten een betaalbaar inrichtingsalternatief voor hun keuken.

MEER DAN 63.000
EVALUATIES

Met verschillende magazijnlocaties in Duitsland en in heel Europa kunnen wij onze klanten korte transportroutes en dus ongewoon snelle levertijden in de meubelhandel bieden.

ONZE GESCHIEDENIS

20 jaar Ok-wonen

 • 2002

  Wir starteten 10 neue OK-Living-Shops in insgesamt 10 weiteren Ländern.

 • 2004

  Na minder dan twee jaar gingen we voor het eerst online en boden we onze producten aan op verschillende platforms, zoals eBay.

 • 2005

  Het jaar daarop konden we onze eerste miljoen verkopen vieren. Destijds was dit een grote gebeurtenis voor ons en een mijlpaal op weg naar een gevestigde online meubelverkoper.

 • 2006

  De uitbreiding van het assortiment met veel spannende nieuwe artikelen ging gepaard met de verhuizing naar een groter magazijn van 4500 m² in Brandenburg an der Havel.

 • 2008

  Ons assortiment werd gestaag uitgebreid, de verkoop steeg, zodat we 2 jaar later verder uitbreidden. De opslagruimte werd dit jaar uitgebreid tot 8700 m².

 • 2010

  Ook in het buitenland bleven onze producten niet langer onontdekt, en we zetten de eerste stap op weg naar een internationale onderneming door uit te breiden naar buurland Oostenrijk.

 • 2013

  De directie verwerft een complex van ca. 40 ha, ca. 55 voetbalvelden, het "Oude Kazerneterrein" in Brandenburg. Hiervan is in totaal ca. 20.000 m² in eigen gebruik voor kantoor- en opslagruimte.

 • 2015

  We openen onze eerste eigen webwinkel. Naast kindermeubelen werden ook andere meubels voor de woonkamer, badkamer of keuken en tuin- en vrijetijdsartikelen in ons assortiment opgenomen.

 • 2017

  Verhuis binnen het pand naar een nieuw design open kantoor met een feel-good factor tijdens het werken.

 • 2018

  Er komen nog twee magazijnlocaties in Duitsland en een nieuw hoofdkantoor in Kiev.

 • 2019

  Een andere opslagplaats in Milaan werd onderdeel van het OK-netwerk.

 • 2020

  Onze eigen winkel krijgt een verse laag verf. Een mix van innovatieve software, exclusieve artikelen, een geweldig team en een moderne naam: OK-Living is geboren.

 • 2021

  Na de succesvolle lancering van onze nieuwe shop OK-Living.de hebben we andere speciale winkels gevonden die de woonwensen van onze klanten nog concreter kunnen vervullen. Kinderinrichtingsideeën zijn bijvoorbeeld te vinden bij OK-Junior en OK-Kitchen biedt een nog betere winkelervaring met zijn slimme keukenconfigurator.

 • 2022

  We lanceerden 10 nieuwe OK-Living winkels in in totaal 10 nieuwe landen.

 • 2023

  OK-Living breidt uit, vanaf februari lanceren we in nog eens 3 landen.

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 70292 waarderingen