Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
100% kopersbescherming
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Amazon Pay / PayPal
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
30 dagen recht van retour
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending

Frontpaneel "R-Line", Sonoma/Wit, 45 cm , WB Marmer, Vicco

€ 62,90

Productnummer: 425142193085806

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Direct beschikbaar, levertijd 7 - 8 dagen

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Gratis verzending en retourzendingen
Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon
Geld terug garantie en 30 dagen retour beleid
Geld terug garantie
Betaal gemakkelijk door

Vooruitbetaling

Productinformatie "Frontpaneel "R-Line", Sonoma/Wit, 45 cm , WB Marmer, Vicco"
  • Met het R-Line keukenmeubel maak je een goede beslissing! Het optimaal ontwerp en de stijlvolle look maken het geschikt voor elk huis. Gebruiksvriendelijkheid en plezierig in gebruik.
  • Deze vaatwasserdeur is geschikt voor de installatie van een R-Line-module en is verkrijgbaar in diverse kleuren.
  • AFMETINGEN: Het front voor de vaatwasser heeft de volgende afmetingen: Breedte: 45 cm, Hoogte: 57,2 cm, Diepte: 1,6 cm. Alle gedetailleerde maten staan op de foto's.
  • MATERIAAL: De ingebouwde keuken bestaat uit onderhoudsvriendelijk spaanplaat van 16 mm, met een melaminehars coating.
  • LEVERINGSOMVANG: Vaatwasser paneel met werkblad, montagemateriaal, montagehandleiding (tenzij anders vermeld, zijn elektrische apparaten en decoraties niet bij de levering inbegrepen)
Het R-Line frontpaneel met werkblad is het perfecte product voor jouw moderne keuken. Dit frontpaneel past naadloos op je vaatwasserdeur en keukenmeubel en is onderdeel van de stijlvolle ingebouwde R-Line keukenserie. Dankzij de veelzijdige configuratie-opties kun je het frontpaneel perfect afstemmen op jouw behoeften en wensen. Het product is bovendien geschikt voor de installatie van een vaatwasser en past perfect bij andere R-Line modules. Door de hoogte-verstelbare voeten is de montage van dit frontpaneel een fluitje van een cent. Met dit fraaie frontpaneel met werkblad wordt jouw keuken een ongekend praktische en stijlvolle ruimte.

---

Technische gegevens:


Kleuren:
Sonoma, Wit

Werkblad:
Wit marmer

Afmetingen:
45 x 57.2 x 1.6 cm (BxHxD)

Materiaal:
Spaanplaat, 16 mm

Oppervlak:
Melaminehars coating

Nettogewicht zonder verpakking:
5.72 kg

Brutogewicht incl. verpakking:
7.7 kg

---

LEVERINGSOMVANG: Vaatwasser paneel met werkblad, montagemateriaal, montagehandleiding (tenzij anders vermeld, zijn elektrische apparaten en decoraties niet bij de levering inbegrepen)

R-Line" is een veelzijdige meubellijn met keukenblokken, kant-en-klare componenten en kasten voor het huishouden, de wasruimte en creatieve ruimtes. Het biedt een breed scala aan kleuren en maten, waardoor individuele oplossingen voor elke ruimte mogelijk zijn. De onderkasten zijn uitgerust met verstelbare poten zodat ze individueel of als complete set kunnen worden geconfigureerd om aan verschillende behoeften te voldoen en de functionaliteit in verschillende omgevingen te verbeteren.

Framekleur: Wit
Größe: Voorpaneel 45cm, met marmeren werkblad
Kleur: Sonoma
Model: Onderkasten
Stijl: Modern
Breedte: 45cm
Hoogte: 57.2cm
Lengte: 1.6cm
Gewicht: 7.7kg
Product FAQ

Onze keukenkasten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat ze individueel kunnen worden aangepast aan elke keukenruimte. Alle informatie over de afmetingen vindt u op de respectieve productpagina's.

Onze keukenkasten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als functioneel zijn. We gebruiken zorgvuldig geselecteerde materialen voor kasten, werkbladen en oppervlakken om ervoor te zorgen dat uw keuken zowel esthetisch aantrekkelijk als robuust is. Onze materialen zijn ontworpen om de dagelijkse belasting in een keuken te weerstaan en u langdurig plezier te bieden.

Ja, u kunt een keukenopstelling naar uw wensen en eisen individueel samenstellen. We hebben echter ook complete keukenopstellingen en hoekkeukens beschikbaar.

Omdat we veel van onze producten op voorraad hebben, bedraagt de levertijd meestal slechts 1-weken. Gedetailleerde informatie kunt u vinden op de respectieve productpagina's.

Nee, maar de montage van de kasten is eenvoudig en vereist geen specifieke vakmanschapvaardigheden. We bieden gedetailleerde montage-instructies en montagevideo's aan die stap voor stap uitleggen hoe u de kasten moeiteloos kunt monteren.

Onze keukenkasten zijn standaard ontworpen met een goede balans in hoogte. Indien nodig kunnen echter individuele aanpassingen worden gemaakt. Veel van onze keukenopstellingen zijn voorzien van in hoogte verstelbare poten, waarmee oneffenheden in de vloer gemakkelijk kunnen worden gecorrigeerd.

Ja, we hebben speciale hoekmodellen beschikbaar die zijn ontworpen voor hoekmontage.

Als er zich problemen voordoen met de levering of met het geleverde product, neem dan bij voorkeur onmiddellijk contact met ons op. Vermeld daarbij altijd het factuurnummer en uw naam, zodat we de bestelling snel kunnen identificeren. We zijn dol op onze producten en we zijn er zeker van dat u dat ook zult zijn. Daarom bieden we een risicovrije testperiode van 30 dagen aan. Als u niet tevreden bent met uw bestelling, zullen we het volledige bedrag terugbetalen.

10 van 794 beoordelingen

4.64 van 5 sterren


65%

34%

1%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend

(Maximum aantal bestanden:3, Maximale bestandsgrootte (in MB):32, Toegestane bestandsextensies:jpg;png)
Geen bestanden geselecteerd

1 - 10 van 644 beoordelingen

Klanttevredenheid
Heel goed.
4.59 / 5.00
van 72921 waarderingen